New York time: 00:00:00
Local time: 00:00:00

Politika Zasebnosti

Kot upravljalec spletne strani se zavezujemo k varovanju osebnih podatkov naših strank. V teku nudenja naših storitev lahko zbiramo nekatere nejavne vaše osebne informacije za vzdrževanje spletne strani kot so:

-vrsta brskalnika, hitrost povezave, klikov itd. od uporabnikov ki uporabljajo piškotke ob obisku spletne strani

-vaše ime, naslov, e-poštni naslov, telefonska številka, zanimanja ali želje, IP naslov itd

Zgoraj navedene podatke zbiramo kadar se:

-prijavite v naš newsletter

-registrate na naši strani

-sodelujete v raziskavi

-ali odprete e-poštno sporočilo ali klinete na link ki se lahkonahaja v e-poštnem sporočilu.

Naj povdarimo da ne zbiramo nikakršnih finančnih podatkov osbe saj vsi nakupi potekajo preko drugi plačilnih servisov kot je Paypal ali Authorize.net. Prav tako ne posredujemu nobenih informacij tretjim osebam.

Piškotki

Obvezni piškotki
Posamezni piškotki so nujni za delovanje naše spletne strani in jih ni moč onemogočiti.

Socialna omrežja
Dovolim Facebooku, Twitterju in ostalim socialnim omrežjem, da prikazujejo meni prilagojene vtičnike.

Statistika
Dovoljujem anonimno spremljanje statistike obiska.

Spletna stran uporablja naslednje piškotke:

Skupina 1: Ti so ključni in brez njih spletna aplikacija ne bo delovala, kot bi morala. Ti piškotki se nastavijo, ko oddate obrazec, se prijavite ali opravite kakršnokoli interakcijo s spletno aplikacijo, ki gre preko klikanja na enostavne povezave. Za te piškotke nam ni potrebno dobiti vaše privolitve.

Skupina 2: Z njimi analiziramo promet na spletni aplikaciji, da lahko izboljšamo uporabniško izkušnjo. Z uporabo spletne aplikacije se strinjate z namestitvijo teh piškotkov na vašo napravo.

Natančen seznam piškotkov
Naša spletna stran uporablja piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vašo napravo, z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje. Spodnji spisek prikazuje piškotke ki jih uporabljamo.

local cookies:
Google Analytics Analytics __utma (dve leti)
Google Analytics Analytics __utmb (eno leto)
Google Analytics Analytics __utmc (do konca seje)
Google Analytics Analytics __utmz (6 mesecev)

cc_necessary – 1 leto
cc_social – 1 leto
cc_analytics – 1 leto
cc_advertising – 1 leto

Google Analytics za svoje delovanje uporablja več piškotkov. __utma je trajen piškotek in je namenjen merjenju statističnih podatkov obiska spletne strani. Namenjen je sledenju tega, kolikokrat je uporabnik obiskal spletno stran, kdaj jo je obiskal prvič in kdaj zadnjič. Piškotka __utmb in __utmc skupaj omogočata izračun, kako dolgo traja posamezen obisk uporabnika. Piškotek __utmb zabeleži trenutek, kdaj je obiskovalec obiskal spletno stran, piškotek __utmc pa zabeleži, kdaj obiskovalec zapusti spletno stran. Piškotek __utmb poteče, ko obiskovalec zapusti spletno stran, piškotek __utmc pa poteče 30 minut po tem, ko uporabnik zapusti spletno stran. Piškotek __utmz vsebuje informacijo o tem, s katere spletne strani je prišel uporabnik, kateri iskalnik je uporabil, katero povezavo je kliknil, katero ključno besedo je uporabil in kje na svetu se je nahajal, ko je dostopal do spletne strani. Piškotek poteče po 6 mesecih. Več o tem najdete na tej povezavi.

Drugi piškotki so v namene oglaševanja in uporabljajo OAID ter PHPSESSID.

3dr party:

Pisava – googlefonts (Piškotki, ki so uporabljeni za nastavitev pisave spletne aplikacije.)

Socialni mediji
Večina spletnih strani ima možnost enostavnega deljenja vsebin na uporabniku ljubih omrežjih. Vsi socialni mediji za to dejanje uporabljajo piškotke. Vsak od njih bo v brskalnik dodal svoj piškotek, če boste želeli deliti vsebino. Facebook piškotek z imenom datr.


Onemogočanje piškotkov


Vi odločite, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku. Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:
Če piškotke izklopite, spletna stran ne bo delovala optimalno oz. bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Tudi pri izklopu vseh piškotkov bo brskalnik še vedno pridobival določene informacije, ki so potrebne za osnovno delovanje spletne strani.